Bursa Kurşunlu Satılık Daire

Bursa Kurşunlu Satılık Daire konusunda Yuvan Yapı & İnşaat modern, kullanışlı, benzersiz dairelerini yeni yuva sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler için projesini tamamladı. Bursa Kurşunlu satılık daire konusunda konum olarak doğa ile iç içe, modern ve nezih alanı sayesinde turizm, yerleşim ve yatırım açısından güzide bölgelerden bir tanesidir. Yuvan Yapı & İnşaat olarak Bursa’nın öne çıkan yeni yerleşim yerlerinde kusursuz projeleri ile sizlere uygun maliyetli daire ya da gayrimenkul almak isteyenlere uygun seçenekler oluşturmaktadır.

Bursa Kurşunlu Satılık Dairelerimiz, şehir gürültüsünden uzakta eşsiz Marmara denizi ile birlikte huzurlu, güvenli, mutlu bir Yuva’nız olmayı hedefliyor. Bursa Kurşunlu satılık daire almanın avantajları. Şehir ve doğa yaşamının, refah ortamı, merkez bölgelere olan yakınlığı, İstanbul’a olan kısa mesafesi bunlardan sadece birkaçıdır. Kusursuz projelerle inşa ettiğimiz yapılarımızın tamamlanma süreleri, mimari tasarımları ve sağlamlığı yukarıda bahsedilen avantajları daha cazip hale getirmektedir. Firmamız tüm bu planlı çalışmalar neticesinde Bursa Kurşunlu Satılık Daire konusunda elverişli fırsatlar sunmaktadır.

Yaptığınız birikimleri yatırıma dönüştürmek için elverişli bir bölge olan Bursa Kurşunlu satılık dairelerden ev almayı planlıyorsanız, sizlere sunduğumuz tüm iletişim kanallarından bize ulaşabilir ve destek alabilirsiniz. Faiz ödeme derdinden uzakta Bursa Kurşunlu satılık daire ilanlarımıza göz gezdirebilir ve hızlı çözümler için Yuvan Yapı & İnşaat’tan bilgi alabilirsiniz.

Kurşunlu Satılık Daireler

Yuvan Yapı & İnşaat olarak Bursa’nın pek çok bölgesinde gerçekleştirdiğimiz ve şehrin mimarisine ivme kazandırdığımız projelerimizle sağlam yapılar inşa etmeye devam ediyoruz. Her detayı düşünülmüş ve tasarlanmış yeni projemiz olan Kurşunlu Beyaz Konakları sizlere yeni bir Yuva imkanı sunuyor. Kurşunlu Satılık Daireler hakkında merkez ofisimizi ziyaret edebilir ve her türlü detayların bilgisini öğrenebilirsiniz. Kurşunlu Satılık Daireler konusunda Yuvan Yapı & İnşaat şeffaf satış hizmeti ve sağladığı kolaylıklar ile sizlere eşsiz bir satış deneyimi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Kurşunlu Sahibinden Satılık Daireler

Bursa Kurşunlu 2+1 Satılık Daireler

Bursa Kurşunlu Satılık 2+1 Daire satışlarımız başlamıştır. 2+1 Ev, iki oda ve bir salondan oluşmaktadır. Daire içerisinde banyo, tuvalet ve mutfak gibi ihtiyaçları karşılamak için zengin tasarımlı alanlarda bulunmaktadır. Bunlar bu rakamların içerisinde değildir. 2+1 daire denildiği zaman akla 2 oda 1 salon gelmelidir. 2+1 olan ev 2 oda ve ayrıca 1 salondan meydana gelmektedir.

Bir daire için 2+1 ifadesi kullanıldığı zaman ilgili daire 2 odadan 1 salondan oluşur. Artının solundaki rakam oda sayısını ifade ederken sağındaki rakam ise salon sayısını ifade eder. Yuvan Yapı & İnşaat İnşaat olarak Kurşunlu 2+1 Satılık dairelerimiz anahtar teslim bir şekilde satışa sunulmaktadır. Bursa’nın en nadide bölgelerinden biri olan Kurşunlu’da artık sizin de bir yuvanız olabilir.

Bursa Kurşunlu 3+1 Satılık Daireler

Kurşunlu sahibinden satılık daireler kategorisinde inşa ettiğiniz 3+1 dairelerimiz geniş bir ev sevenler ve kalabalık olan aileler için en ideal daire çeşitlerinden biridir.

Türkiye’de daire satın alırken en çok tercih edilen ve 2+1 evlerden daha geniş, avantajlı ve konforlu olan evler 3+1 dairelerdir. Genellikle Kurşunlu 3+1 dairelerde mutfak, salondan ayrı olarak yer almaktadır yani “ayrı mutfak” olarak da ifade edilebilir. Amerikan Mutfak tarzında salonla aynı alanı paylaşan evlerde bulunmaktadır. Fakat 3+1 evler genel itibariyle bir veya birden fazla balkonlu olmaktadır. Bursa Kurşunlu Satılık 3+1 Daireler, 3 odası, genelde ya eşit ya da birbirine çok yakın metrekarelik alanlar olarak inşa edilirler. 3+1 daireler genelde 100 metrekare ve üstünde olan evlerdir ve bu dairelerde en geniş alan salondur. Yuvan Yapı & İnşaat ve inşaat olarak kusursuz projelerimizin bir yenisi olan Kurşunlu Beyaz Konaklar inşaatımızda, Bursa Kurşunlu 3+1 Satılık dairelerimize göz atabilir ve doğa dostu bir bölgede huzur-güven içinde yaşama fırsatı elde edebilirsiniz.

Bursa Kurşunlu 4+1 Satılık Daireler

Bursa Kurşunlu 4+1 Satılık Daireler genellikle geniş aileler tarafından tercih edilen yapılardır. Bu dairelerde 4 oda ve 1 salon olmak üzere en az 150-160 metrekare olması gerekmektedir. 4+1 evlerde de salon en az 50 metrekare, aile yatak odası en az 25 metrekare, çocuk odaları en az 15-20 metrekare, mutfak en az 15-18 metrekare, banyo ise en az 8-10 metrekare olmalıdır. Bursa Kurşunlu 4+1 satılık daireler hakkında daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz ana sayfamızdan bulunan telefon numarasından bizimle anında iletişime geçebilirsiniz.

Daire Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken 15 Madde!

  • Konutun bulunduğu bölgenin deprem riski gözetilmelidir.
  • Proje üzerinden sıfır daire alacaklar mutlaka etraflıca araştırma yapmalı.
  • Dairenin ruhsatlı olduğuna emin olun.
  • Satın alacağınız evin ipotek ve haciz kaydını sorup araştırın.
  • İlgili daire ve bölge için satışa engel tedbir kararı bulunup bulunmadığı araştırın.
  • Gayrimenkulün yönetim planı ve arsa sahibinin müteahhide uyguladığı tapu şerhlerine göz atın
  • Konutun iskânının bulunup bulunmadığı ya da iskân alımını engelleyen bir hususun olup olmadığı,
  • İlgili İnşaat şirketinin daha evvel projelendirdiği ve bitirdiği yapıların olup olmadığına bakın.
  • İlgili İnşaat firmasının güvenilir olup olmadığını çeşitli mecralarda araştırın.
  • Yapı şirketinin müşteri memnuniyetine verdiği önem ve sunduğu ayrıcalıkları iyice öğrenin.
  • Bölgenin var olan ve gelecekteki gelişim yapısına mutlaka göz atın.
  • Satın alınacak olan dairenin yönü, ışık ve güneş alma durumu, katı, manzarası, otopark imkanı, gürültü kaynaklarının yeri ve gürültünün etkisi gibi hususlara dikkat edin.
  • İlgili projeyi tasarlayıp inşa eden ve teslim eden firmanın, teslim süreci ve teslimi takip eden aylarda her türlü teknik destek sağladığının ve işinin arkasında durduğundan emin olun.
  • İlgili firmadan daha önceden satılan daireler hakkında referanslar talep edin.
  • Son olarak mutlaka komşularınız ve bölge hakkında bilgi sahibi olun.

Bursa’nın yükselen yeni bölgesi Kurşunlu’da Beyaz Konaklar sizleri bekliyor.

Bursa Kurşunlu Satılık Daireler hakkında aklınıza takılan her türlü soru için bizi 7/24 arayabilirsiniz.